GIGANTISCHE VACATURES

   MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Wat ga je doen?
Voordat je gaat bedenken hoe je onze potentiële klanten nog beter kunt bereiken, dompel je jezelf eerst onder in onze verschillende assortimenten. Vervolgens stel jij jouw marketingcommunicatie plan op en voert deze daarna zelfstandig uit. Jij bent een ervaren professional en zorgt ervoor dat jouw geformuleerde doelen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Jouw grootste doelen zijn:
- Het verhogen van het aantal leads op Kastengigant, Keukengigant en Trappengigant zodat wij nog meer mensen thuis kunnen bezoeken.
- Meer bezoekers realiseren op onze websites en in onze 3 showrooms. 
- De conversie van onze webshops verhogen. Je denkt mee met A/B tests.

Lees hier meer over deze vacature   BOEKHOUDKUNDIG MEDEWERKER

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van Gigantisch bv. Naast de verantwoordelijkheid voor een juiste en volledige financiële administratie, maak je onderdeel uit van het MT. Maandelijks presenteer je de resultaten van de maand ervoor en de forecast voor de komende maand. Hierdoor kan het management sturen op de financiële positie van het bedrijf. De administratie bestaat uit 5 vennootschappen.

Wie zoeken wij?
Je ziet snel verbanden tussen de verschillende systemen en springt pro-actief in op de ad-hoc werkzaamheden. Je beschikt over minimaal 7 tot 10 jaar werkervaring als boekhouder. Je hebt cijfermatig inzicht, werkt geconcentreerd, zeer nauwkeurig en bent integer. We zijn een online bedrijf en zoeken iemand die mee kan denken hoe we alles steeds meer kunnen automatiseren en professionaliseren. Veel ervaring in Excel is een must!

Lees hier meer over deze vacature   SHOWROOM ADVISEUR HOOFDDORP

Wat ga je doen?
Vanuit onze sfeervolle showroom in Hoofddorp adviseer jij onze klanten die op zoek zijn naar een maatwerkkast, binnen- of buitendeuren, traprenovatie en nog veel meer. Zijn er geen klanten in de showroom. dan ondersteun je de commerciële binnendienst.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste verkoper(ster) die snapt hoe klanten het beste aangesproken en geadviseerd moeten worden. Die technisch inzicht heeft en de wensen van de klant kan omzetten in een passende offerte.

Lees meer over deze vacature   MONTEUR KASTEN OP MAAT - ZUID NEDERLAND

Wat ga je doen?
Monteren van kasten op maat en afhangen van binnendeuren - en als je het kunt ook buitendeuren. Je werkt vanuit huis, je krijgt een bus met gereedschap tot je beschikking.

Wie zoeken wij?
We zoeken een enthousiaste monteur die naast een vakman ook het bedrijf op een nette manier kan vertegenwoordigen. Mochten het onverhoopt niet lopen zoals vooraf bedacht, weet jij altijd een goede oplossing te vinden. Je doet je werk zoals je het thuis zou doen.

Lees hier meer over deze vacature

Copyright © 2019 gigantisch.nl