Vacature hoofd boekhouding

Wanted: Hoofd Boekhouding (40 uur per week)

Ben jij sterk cijfermatig en iemand die goed overzicht houdt en veel informatie kan verwerken? Wil je werken bij een ambitieus en snel groeiend online bedrijf? Dan is dit de kans om ons team te komen versterken! Word jij onze nieuwe collega?

Wat je gaat doen

Als Hoofd Boekhouding ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie van Gigantisch B.V.. De administratie bestaat uit 5 B.V.’s en 1 GmbH. Je komt te werken in een dynamische omgeving met veel ad-hoc werkzaamheden. De vaste werkzaamheden bestaan o.a. uit: debiteuren- en crediteurenadministratie, verwerken van de banken, het aansluiten van grootboek- en tussenrekeningen, het verzorgen van de BTW-aangifte en het opstellen van de financiële rapportage en deze bespreken met het management.

Wie wij zoeken

Je denkt verder na bij alles wat je doet en ziet snel verbanden tussen de verschillende systemen. Je hebt minimaal 7 jaar ervaring, cijfermatig inzicht, werkt geconcentreerd, zeer nauwkeurig en bent integer. We zijn een online bedrijf en zoeken iemand die mee kan denken hoe we alles steeds meer kunnen automatiseren en professionaliseren. Veel ervaring in Excel is een must!

Over Gigantisch

Gigantisch is de overkoepelde organisatie achter 10 websites en we groeien door. Dit jaar gaan er nog 2 nieuwe websites live, dit zie je als een uitdaging. Wij zijn gevestigd in Purmerend, maar hebben ook showrooms in Breda en Hoofddorp. We verkopen onder andere; kasten, binnendeuren, kinderbedden en lichtkoepels. 

Ja, ik wil!

Herken jij jezelf in deze fulltime vacature, dan maken we graag kennis met je! Mail je motivatie en cv naar personeelszaken@gigantisch.nl. Wil je toch liever eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Margot Ent via 06-12801755.

Copyright © 2019 gigantisch.nl