Vacature boekhoudkundig medewerker

Gezocht: Boekhoudkundig Medewerk(st)er (32 uur per week)

Wil je werken bij een ambitieus en snel groeiend online bedrijf? Ben jij cijfermatig sterk, iemand die goed overzicht houdt en veel informatie kan verwerken? Dan is dit de kans om ons team te komen versterken! Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen 

Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van Gigantisch bv. Naast de verantwoordelijkheid voor een juiste en volledige financiële administratie, maak je onderdeel uit van het MT. Maandelijks presenteer je de resultaten van de maand ervoor en de forecast voor de komende maand. Hierdoor kan het management sturen op de financiële positie van het bedrijf. De administratie bestaat uit 5 vennootschappen.

Wie zoeken wij

Je ziet snel verbanden tussen de verschillende systemen en springt pro-actief in op de ad-hoc werkzaamheden. Je beschikt over minimaal 7 - 10  jaar werkervaring als boekhouder. Je hebt cijfermatig inzicht, werkt geconcentreerd, zeer nauwkeurig en bent integer. We zijn een online bedrijf en zoeken iemand die mee kan denken hoe we alles steeds meer kunnen automatiseren en professionaliseren. Veel ervaring in Excel is een must!

Over Gigantisch

Gigantisch heeft 10 webshops allen gerelateerd aan maatwerk in en om het huis. Wij zijn gevestigd in Purmerend, maar hebben ook showrooms in Breda en Hoofddorp. We verkopen onder andere kasten, deuren, horren en lichtkoepels. 

Gigantisch biedt jou

Een leuke, zelfstandige en dynamische baan met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een contract van 32 uur per week en een salaris gebaseerd op ervaring (MKB), vakantiedagen (25 obv 40 uur) en vakantiegeld, thuiswerkmogelijkheden, pensioenregeling en 2 keer per jaar een personeelsuitje.

Ja, ik wil!

Herken jij jezelf in deze vacature, dan maken we graag kennis met je! Mail je motivatie en cv naar personeelszaken@gigantisch.nlWil je toch liever eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Margot Ent via 06-12801755.

 
 

Copyright © 2020 gigantisch.nl