Thuiswinkel Waarborg

Alle webshops van Gigantisch BV zijn door de stichting Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. In Duitsland zijn we gecertificeerd door Trustedshops en EHI.

Zekerheid

Doordat al onze sites zijn gecertificeerd, bieden wij u zekerheid tijdens het online bestellen van onze maatwerk producten. 

Om gecertificeerd te worden en te blijven voldoet onze organisatie aan de strenge eisen van deze organisatie. Wij houden ons strikt aan de gedragsregels, de Algemene Voorwaarden en het Privacyreglement. Op al onze websites kunt u de betreffende voorwaarden vinden.

Gedragsregels

Leden van Thuiswinkel.org mogen het Thuiswinkel Waarborg voeren. Met het Thuiswinkel Waarborg laten leden de consument zien dat zij een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. Thuiswinkel Waarborg wordt als enige keurmerk ondersteund door de Consumentenbond

Leden van Thuiswinkel.org onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en richtlijnen. Ook verwijzen de gedragsregels naar afspraken met marktpartijen zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond. De gedragsregels verwijzen ten slotte naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.

Thuiswinkel.org

U kunt meer informatie vinden over de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie op hun eigen website, Thuiswinkel.org

Copyright © 2024 gigantisch.nl