Keukengigant

Onze totaaloplossing bespaart u tijd en heel veel geld! Met nieuwe keukendeurtjes krijgt u in een dag tijd een compleet nieuwe keuken. Alles voor een zeer scherpe prijs. En we gaan verder dan dat. Met een advies op maat. En als u dat wilt, kunt u gebruik maken van onze inmeet en montageservice. Wij leveren alles netjes op tijd bij u thuis af. Kortom: wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen!

Bezoekt u:
- Keukengigant.nl

Nieuwe keukendeurtjes

Laat de folie van uw keukendeurtjes los? Denkt u aan een nieuwe keuken? Niet doen! Voor iedere keuken leveren wij nieuwe keukendeurtjes, nieuwe lades, nieuwe knoppen en grepen en luxe softclose scharnieren. Voor een fractie van de prijs heeft u een nieuwe keuken, de kastjes blijven immers jaren goed.

Persoonlijk advies

Als u dat wilt, komen onze adviseurs bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden die onze keukenrenovatie biedt. Tevens om u onze (kleuren)stalen te tonen. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing voor úw situatie.

Vakkennis en uitstekende service

Niet alleen onze adviseurs, maar ook onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken. Ook zij beschikken over jarenlange praktijkervaring, waardoor ze u niet alleen vriendelijk te woord staan, maar ook vakkundig kunnen ondersteunen. Met deze vakkennis en klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons ten opzichte van de keukenzaken en landelijke bouwmarkten.

Scherpe prijzen

Goedkoper dan bouwmarkten en andere keukenzaken! Door deze scherpe prijzen zijn onze keukenoplossingen ook interessant voor klus- en timmerbedrijven, die vaak rechtstreeks bij ons bestellen.

Copyright © 2024 gigantisch.nl