Kastengigant

In 2004 zijn we gestart met de verkoop van op maat gemaakte kasten via internet. Razendsnel zijn we uitgegroeid tot dé grootste maatwerk kasten leverancier van Nederland. Met adviseurs in elke regio én 3 showrooms waar u onze kasten en schuifdeuren kunt bekijken.

Bezoekt u:
- Kastengigant.nl
Kastengigant.be

Schuifdeuren op maat

Op Kastengigant worden schuifdeuren van de volgende merken aangeboden: Raffito, Storemax en Designo. Wij geven het hele jaar door hoge korting. Online, bij ons in de showroom of wanneer onze adviseurs u thuis bezoeken, u betaalt altijd dezelfde prijs. En zoekt u iets dat niet op onze website wordt aangeboden -bijvoorbeeld hele brede schuifdeuren-, neemt u contact met ons op en wij kijken of wij u toch van dienst kunnen zijn.

Kastinterieurs op maat

Net als met schuifdeuren leveren wij ook al onze kastinterieur volledig op maat. Achter uw schuifdeuren past ons kastinterieur perfect. Met lades, achterwanden, roedes en planken op maat kunt u uw kastinterieur volledig naar wens indelen. De interieurs zijn er in diverse kleuren en diktes.

Inloopkasten op maat

Met onze kastinterieurs op maat creëert u eenvoudig een inloopkast op maat. Met hoekmodules kunt u gemakkelijk een L of U -vormige inloopkast bouwen.

Persoonlijk advies

Als u dat wilt, komen onze adviseurs bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden van onze kasten, schuifdeuren en kastinterieurs en om u (kleuren)stalen te tonen. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing voor úw situatie.

Vakkennis en uitstekende service

Niet alleen onze adviseurs, maar ook onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken. Ook zij beschikken over jarenlange praktijkervaring, waardoor ze u niet alleen vriendelijk te woord staan, maar ook vakkundig kunnen ondersteunen. Met deze vakkennis en klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons ten opzichte van de Nederlandse bouwmarkten.

Scherpe prijzen

Doordat wij geen kasten op voorraad hoeven te houden én dankzij de goede relatie met onze leveranciers, kunnen wij schuifdeuren en maatwerk kasten van uitstekende kwaliteit tegen zéér voordelige prijzen aanbieden. Goedkoper dan bouwmarkten en andere speciaalzaken! Door deze scherpe prijzen zijn onze kastoplossingen ook interessant voor klus- en timmerbedrijven, die vaak rechtstreeks bij ons bestellen.

Copyright © 2024 gigantisch.nl