Vacature Marketing & Communicatie Medewerker

GEZOCHT: Allround Marketing & Communicatie medewerker met affiniteit voor Interieur & Wonen.

Wij zijn op zoek naar een allround marketing & communicatie medewerker die ons verder brengt om onze volgende stap te maken. Met 32 medewerkers zijn wij dagelijks bezig om ‘woonwensen op maat’ te realiseren. Hoe doen wij dat? Met behulp van 9 webshops waaronder Deurengigant.nl en Kastengigant.nl, persoonlijk advies bij mensen thuis en vanuit onze showrooms in Breda, Hoofddorp en Purmerend. In samenwerking met een uitmuntende klantenservice worden onze klanten optimaal bediend.

Wat verwachten we van je?
Voordat je gaat bedenken hoe je onze potentiële klanten nog beter kunt bereiken, dompel je jezelf eerst onder in onze verschillende assortimenten. Vervolgens stel jij jouw marketingcommunicatie plan op en voert deze daarna zelfstandig uit. Jij bent een ervaren professional en zorgt ervoor dat jouw geformuleerde doelen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Jouw grootste doelen zijn:
- Het verhogen van het aantal leads op Kastengigant, Keukengigant en Trappengigant zodat wij nog meer mensen thuis kunnen bezoeken.
- Meer bezoekers realiseren op onze websites en in onze 3 showrooms. 
- De conversie van onze webshops verhogen. Je denkt mee met A/B tests.

Omdat wij vooral online actief zijn, verwachten we dat je bekend bent met Google Analytics.

In deze zelfstandige functie werk je nauw samen met de directie om tot het gewenste resultaat te komen. Het is belangrijk dat je initiatief en verantwoordelijkheid neemt om de organisatie vanuit jouw specialisme verder te brengen. Een flexibele en creatieve werkhouding is hierbij onontbeerlijk. 

Naast het realiseren van het marketing en marketingcommunicatieplan krijg je de verantwoordelijkheid over:

- Contentcreatie (tekst en beeld) en het uitrollen ervan in zowel offline als online kanalen.
- Het aansturen van verschillende externe marketing en communicatie disciplines.
- Het prijsbeleid op onze websites.
- De maandelijkse nieuwsbrieven. Wij werken met Copernica.

In deze veelzijdige en bovenal zelfstandige rol krijg je veel vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw oplossings- en resultaatgerichtheid zet je graag in om samen met ons de volgende stap te maken.

Voor de juiste invulling van deze functie verwachten wij dat je minimaal 32 uren per week beschikbaar bent. Dagen en tijden zijn flexibel en in overleg te bepalen. Ons kantoor is gevestigd in Purmerend, deels op afstand werken behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Deze functie bestaat nog niet in ons bedrijf! Heb je affiniteit met Interieur & Wonen en durf jij het aan om een grote bijdrage te leveren aan onze verdere ontwikkeling, mail dan je CV en motivatiebrief naar:

vacature@gigantisch.nl, t.a.v. Dhr Sylvester de Koning.

We zien je mail graag tegemoet!!

 
 

Copyright © 2020 gigantisch.nl